Brukselka pieczona z tymiankiem, cebulą i sosem balsamicznym

0

Składniki:

1 opakowanie brukselki Poltino
8 gałązek świeżego tymianku
1 cebula
6 łyżek sosu balsamicznego
 

Sposób przygotowania:

Cebulę pokroić w pióra i wrzucić do naczynia żaroodpornego. Dodać brukselkę i całość oblać sosem balsamicznym. Na wierzchu ułożyć gałązki tymianku. Piec przez 25 minut w nagrzanym do 190 stopni piekarniku.

Można jeść jako oddzielne danie lub dodatek do mięsa.

Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.