Groszkowo - miętowa pasta kanapkowa

0

Składniki:

1 opakowanie groszku zielonego Poltino
Pęczek świeżej mięty
3 łyżki jogurtu typu greckiego
1 łyżeczka chrzanu
Szczypta soli
1 łyżeczka pieprzu ziołowego
 

Sposób przygotowania:

Groszek ugotować al dente. Następnie ostudzić i wrzucić do blendera. Dodać jogurt, miętę oraz chrzan, pieprz ziołowy i sól. Całość zblendować do momentu powstanie jednolitej masy. Podawać na świeżej bagietce, a resztę pasty przechowywać w zamkniętym naczyniu w lodówce.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.