Groszkowo - miętowa pasta kanapkowa

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie groszku zielonego Poltino
  • Pęczek świeżej mięty
  • 3 łyżki jogurtu typu greckiego
  • 1 łyżeczka chrzanu
  • Szczypta soli
  • 1 łyżeczka pieprzu ziołowego

Sposób przygotowania:

  • Groszek ugotować al dente. Następnie ostudzić i wrzucić do blendera.
  • Dodać jogurt, miętę oraz chrzan, pieprz ziołowy i sól.
  • Całość zblendować do momentu powstanie jednolitej masy.
  • Podawać na świeżej bagietce, a resztę pasty przechowywać w zamkniętym naczyniu w lodówce.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background