Kuskus z kalafiora z granatem

0

Składniki:

1 opakowanie kalafiora Poltino
Połowa owocu granatu
2 łyżki świeżego poszatkowanego koperku
2 łyżki świeżej poszatkowanej natki pietruszki
Sok z 1 limonki
Sól
Pieprz
 

Sposób przygotowania:

Kalafior włożyć do misy blendera i rozdrobnić na kaszkę, przypominającą kuskus. Masę przełożyć do miski i wstawić na 2 minuty do kuchenki mikrofalowej. Ostudzić i odcisną na tetrze z nadmiaru wody. Przełożyć do miski.

Dodać pestki z połowy owocu granatu, natkę pietruszki, koperek oraz sok z limonki. Wymieszać. Doprawić do smaku sola i pieprzem.

Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.