Makaron razowy na zielono

0

Składniki:

Pół awokado
Półtorej szklanki makaronu razowego penne
6 – 7 różyczek brokułów
Pół szklanki zielonego groszku
Pół szklanki fasolki szparagowej
Garść orzeszków pinii
Sól
Pieprz
1 łyżka oliwy z oliwek
 

Sposób przygotowania:

Makaron ugotować al dente, według instrukcji na opakowaniu.

Brokuły, groszek i fasolkę ugotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie.

Awokado obrać i pokroić w kostkę.

Ugotowane warzywa wymieszać z makaronem i awokado. Polać całość oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem, posypać orzeszkami pinii.

Smacznego :)
 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.