Malinowe Martini

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 8 malin mrożonych Poltino
  • 50 ml wódki
  • 30 ml likieru Triple Sec
  • 20 ml martini
  • 20 ml soku z żurawiny
  • Kruszony lód

Sposób przygotowania:

  • Do blendera wrzucić maliny i zalać je wódka, Triple sec, oraz martini.
  • Odstawić na około 10 minut.
  • Po tym czasie dodać kruszony lód i sok z żurawiny.
  • Całość porządnie zblendować.
  • Przelać do kieliszków do Martini.
  • Poczekać, aż maliny osadzą się na dnie kieliszków i można podawać.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background