Pasta śniadaniowa z zielonego groszku

0

Składniki:

1 szklanka zielonego groszku Poltino
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżka posiekanej natki pietruszki
1 łyżka oliwy z oliwek
2 łyżki sera feta
Sól i pieprz
 

Sposób przygotowania:

Groszek wrzuć do wrzącej, gotującej się i osolonej wody. Gotuj przez około 8 minut. Odcedź i przelej zimna wodą. Wrzuć do misy blendera i dodaj natkę pietruszki, koperek, ser feta oraz oliwę z oliwek. Zblenduj do uzyskania jednolitej masy. Dosól i dopieprz do smaku.

Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.