Sałatka z zielonej fasolki, orzechów i sera koziego

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie fasolki szparagowej Poltino
  • Kostka sera koziego
  • Garść orzechów włoskich
  • 1 łyżka czarnego sezamu
  • 2 łyżki miodu

Sposób przygotowania:

  • Fasolkę ugotować według instrukcji na opakowaniu producenta.
  • Odcedzić i ostudzić.
  • Dodać rozdrobniony ser kozi oraz poszatkowane orzechy.
  • Całość posypać czarnym sezamem i polać miodem.
  • Wymieszać.
Smacznego :)

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background