Smoothie jabłkowo - szpinakowe z miętą

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie szpinaku Poltino
  • 1 duże zielone jabłko
  • 2 łyżki świeżej poszatkowanej mięty
  • 1 szklanka soku ananasowego

Sposób przygotowania:

  • Do misy blendera wrzuć szpinak i zalej go sokiem ananasowym.
  • Odczekaj 10 minut i dorzuć miętę oraz pokrojone w kostkę i obrane jabłko.
  • Całość zblenduj.
Smacznego :)
 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background