Smoothie jaglane z musem truskawkowym

0

Składniki:

100 gram kaszy jaglanej
2 szklanki mleka sojowego
Pół łyżeczki ekstraktu z wanilii
1 łyżeczka cukru pudru
200 gram truskawek Poltino
 

Sposób przygotowania:

Truskawki Poltino zblednować z odrobina wody gazowanej.

Kaszę jaglaną ugotować w mleku sojowym z dodatkiem ekstraktu z wanilii oraz cukru pudru. Następnie ostudzić i zblednować z drugą szklanką mleka sojowego.

Na dno szklanki wyłożyć mus z truskawek i zalać go smoothie z kaszy jaglanej.

Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.