Sorbet z czarnej porzeczki

0

Składniki:

2 opakowania czarnej porzeczki Poltino
1 szklanka soku pomarańczowego
Pół szklanki gazowanej wody
2 łyżki miodu
1 łyżka suszonej bazylii
Garść świeżej mięty
 

Sposób przygotowania:

Czarną porzeczkę wrzucić do misy blendera i dodać sok z pomarańczy oraz wodę gazowaną. Wrzucić miód oraz miętę i suszoną bazylię. Wszystko razem dokładnie zblednować. Gotową masę przelać do foremek na lody i wstawić na noc do zamrażalnika.

Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.