Zapiekany makaron farfalle z brokułami, bułką tartą i serem

0

Składniki:

1 opakowanie brokułów Poltino
1 opakowanie makaronu farfalle
150 gramów sera peccorino
2 łyżki bułki tartej
Sól
Pieprz
 

Sposób przygotowania:

Makaron ugotować al dente według instrukcji na opakowaniu producenta.

Ser zetrzeć na tarce i wymieszać z bułką tartą.

Makaron przełożyć do wysmarowanej masłem formy żaroodpornej. Dołożyć brokuły. Całość posypać wymieszanym z bułką tartą serem. Doprawić solą i pieprzem.

Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 20 – 25 minut.

Smacznego :)

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.