Zielona fasolka szparagowa zapiekana pod serem i prażoną cebulą

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

Sposób przygotowania:

  • Fasolkę wrzucić do naczynia żaroodpornego.
  • Posypać startym, żółtym serem.
  • Na patelni rozpuścić masło i zrumienić bułkę tartą. Następnie posypać nią fasolkę z serem.
  • Na wierzch wysypać cebulkę prażoną.
  • Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec całość około 15 – 20 minut.
Smacznego :)

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background