Zielona fasolka szparagowa zapiekana pod serem i prażoną cebulą

0

Składniki:

1 opakowanie fasolki szparagowej zielonej Poltino
150 gramów tartego sera żółtego
3 łyżki masła
4 łyżki bułki tartej
4 łyżki prażonej cebulki
 

Sposób przygotowania:

Fasolkę wrzucić do naczynia żaroodpornego. Posypać startym, żółtym serem.

Na patelni rozpuścić masło i zrumienić bułkę tartą. Następnie posypać nią fasolkę z serem. Na wierzch wysypać cebulkę prażoną.

Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec całość około 15 – 20 minut.

Smacznego :)

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.