Blog firmowy
KRÓTKI KURS GOTOWANIA NA PARZE
613
0
Panuje ogólne przeświadczenie, że potrawy gotowane na parze nie są smaczne. Jednak nie jest to prawda. Zwłaszcza jeśli przygotowuje się je w odpowiedni sposób. Wrzucenie składników obiadu do parowaru bez żadnej uwagi faktycznie może sprawić, że danie będzie niesmaczne. Jednak jest kilka pomysłów, które sprawią, że takie jedzenie będzie nawet lepsze niż to z patelni. A przede wszystkim będzie lżejsze i zdrowsze dla naszego żołądka. Postanowiliśmy więc przygotować dla Was mały poradnik, który, mamy nadzieję, sprawi, że pokochacie gotowanie na parze.
Mamy nadzieje, że tych kilka porad sprawi, że gotowane na parze dania częściej będą gościły na Waszych stołach. Takie jedzenie ma wiele zalet i może być równie smaczne jak to pieczone czy smażone.
- Świeże zioła nadadzą aromatu.
- Gotowanie na parze marynatą stoi.
- Magiczna woda.
- Kolejność ma znaczenie.
Mamy nadzieje, że tych kilka porad sprawi, że gotowane na parze dania częściej będą gościły na Waszych stołach. Takie jedzenie ma wiele zalet i może być równie smaczne jak to pieczone czy smażone.
Komentarze 0