Kategorie

Zupa fasolowa z boczkiem 450 g

Dla amatorów fasoli białej przygotowaliśmy smaczną i aromatyczną zupę z dodatkiem wędzonego boczku.  

Czas przygotowania zupy: około 25 minut.
 
NOWOŚĆ

Skład:

ziemniaki, marchew, seler, cebula, por, fasola biała, boczek wędzony, przyprawy w saszetce

Sposób przygotowania:

Otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z przyprawami. Zawartość opakowania (bez rozmrażania) wsypać do 750 ml gotującej się wody z dodatkiem kostki rosołowej , liścia laurowego i kilku ziarenek ziela angielskiego lub do wywaru z mięsa. Doprowadzić do wrzenia i gotować około 25 minut. Pod koniec gotowania dodać przyprawy z saszetki lub doprawić wedle uznania. 
Białko Węglowodany przyswajalne Tłuszcz całkowity kcal/kJ
1,2 1,9 1,6 30 / 124
Papryka - background Papryka z kalafiorem - background