Aromatyczna zupa rybna

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 6 kawałków dorsza bez skóry i ości
  • 1 opakowanie włoszczyzny Poltino
  • 1 cebula
  • świeżo zmielony pieprz
  • 2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku
  • 1 listek laurowy
  • sól
  • 2 łyżki masła

Sposób przygotowania:

  • Do garnka wlej wodę i dodaj włoszczyznę Poltino.
  • Dodaj pokrojoną w kostkę i podsmażoną na maśle cebulę.
  • Gdy woda zacznie wrzeć, wrzuć listek laurowy, sól i pieprz.
  • Gotuj na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie
  • . Następnie dołóż pokrojonego w kostkę dorsza i gotuj jeszcze przez około 20 minut.
  • Dziesięć minut przed końcem gotowania dodaj słodką mielona paprykę.
  • Zupę przed podaniem posyp świeżo zmielonym pieprzem.

Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background