Aromatyczna zupa rybna

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

6 kawałków dorsza bez skóry i ości
1 opakowanie włoszczyzny Poltino
1 cebula
świeżo zmielony pieprz
2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku
1 listek laurowy
sól
2 łyżki masła

Sposób przygotowania:

Do garnka wlej wodę i dodaj włoszczyznę Poltino. Dodaj pokrojoną w kostkę i podsmażoną na maśle cebulę. Gdy woda zacznie wrzeć, wrzuć listek laurowy, sól i pieprz. Gotuj na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Następnie dołóż pokrojonego w kostkę dorsza i gotuj jeszcze przez około 20 minut. Dziesięć minut przed końcem gotowania dodaj słodką mielona paprykę. Zupę przed podaniem posyp świeżo zmielonym pieprzem.

Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background