Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
- 1 opakowanie jagód Poltino
- 1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
- 4 opakowania budyniu waniliowego
- 1 litr mleka
- Cukier puder do posypania
- 1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
- 4 opakowania budyniu waniliowego
- 1 litr mleka
- Cukier puder do posypania
Sposób przygotowania:
Do garnka wlać mleko i zagotować. Następnie wsypać budynie i cały czas mieszając, poczekać aż zgęstnieją. Ostudzić.
Do kruchych babeczek nakładać budyń i na wierzch sypać rozmrożone jagody. Wstawić do lodówki na około 3 godziny. Przed podaniem, każdą babeczkę posypać cukrem – pudrem.
Smacznego Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0