Babeczki budyniowe z jagodami

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

- 1 opakowanie jagód Poltino
- 1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
- 4 opakowania budyniu waniliowego
- 1 litr mleka
- Cukier puder do posypania
 

Sposób przygotowania:

Do garnka wlać mleko i zagotować. Następnie wsypać budynie i cały czas mieszając, poczekać aż zgęstnieją. Ostudzić.

Do kruchych babeczek nakładać budyń i na wierzch sypać rozmrożone jagody. Wstawić do lodówki na około 3 godziny. Przed podaniem, każdą babeczkę posypać cukrem – pudrem.

Smacznego

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background