Babeczki Budyniowe z Jagodami

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie jagód Poltino
  • 1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
  • 4 opakowania budyniu waniliowego
  • 1 litr mleka
  • Cukier puder do posypania

Sposób przygotowania:

  • Do garnka wlać mleko i zagotować.
  • Następnie wsypać budynie i cały czas mieszając, poczekać aż zgęstnieją. Ostudzić.
  • Do kruchych babeczek nakładać budyń i na wierzch sypać rozmrożone jagody.
  • Wstawić do lodówki na około 3 godziny.
  • Przed podaniem, każdą babeczkę posypać cukrem – pudrem.
Smacznego

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background