Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
1 opakowanie brukselki Poltino
Pół szklanki orzechów włoskich
2 łyżki miodu
1 łyżka octu balsamicznego
1 łyżeczka cynamonu
2 łyżki oleju
Pół szklanki orzechów włoskich
2 łyżki miodu
1 łyżka octu balsamicznego
1 łyżeczka cynamonu
2 łyżki oleju
Sposób przygotowania:
Na patelni rozgrzać olej i wrzucić brukselkę, po około 3 minutach dodać miód, orzechy, cynamon i ocet balsamiczny. Dokładnie wymieszać i smażyć jeszcze przez 3 minuty. Tak przygotowaną brukselkę przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 25 minut.
Smacznego :)
Smacznego :)
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0