Brukselka pieczona z tymiankiem, cebulą i sosem balsamicznym

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie brukselki Poltino
  • 8 gałązek świeżego tymianku
  • 1 cebula
  • 6 łyżek sosu balsamicznego

Sposób przygotowania:

  • Cebulę pokroić w pióra i wrzucić do naczynia żaroodpornego.
  • Dodać brukselkę i całość oblać sosem balsamicznym. Na wierzchu ułożyć gałązki tymianku.
  • Piec przez 25 minut w nagrzanym do 190 stopni piekarniku.
  • Można jeść jako oddzielne danie lub dodatek do mięsa.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background