Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
- pół opakowania zielonego groszku Poltino
- sok z 1 cytryny
- 2 ząbki czosnku
- 100 gramów szpinaku
- 50 ml wody gazowanej
- 1 małe opakowanie czerwonego kawioru
- pół łyżeczki mielonej wędzonej papryki
- szczypta soli
Sposób przygotowania:
Do misy blednera wrzucić groszek, szpinak i zalać sokiem z cytryny oraz wodą gazowaną. Zostawić na około 15 minut. Następnie dodać obrany czosnek oraz mieloną wędzoną paprykę i sól. Całość zblednować i przelać do kieliszków do szampana. Na wierzch wyłożyć czerwony kawior.
Smacznego
Smacznego
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0