Krem z zielonego groszku na zimno z czerwonym kawiorem

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

pół opakowania zielonego groszku Poltino
sok z 1 cytryny
2 ząbki czosnku
100 gramów szpinaku
50 ml wody gazowanej
1 małe opakowanie czerwonego kawioru
pół łyżeczki mielonej wędzonej papryki
szczypta soli

Sposób przygotowania:

Do misy blednera wrzucić groszek, szpinak i zalać sokiem z cytryny oraz wodą gazowaną. Zostawić na około 15 minut. Następnie dodać obrany czosnek oraz mieloną wędzoną paprykę i sól. Całość zblednować i przelać do kieliszków do szampana. Na wierzch wyłożyć czerwony kawior.

Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background