Malinowe mojito

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 40 ml białego rumu
  • 4 ćwiartki limonki
  • 8 listków mięty
  • Półtorej łyżeczki brązowego cukru
  • 8 mrożonych malin Poltino
  • 50 ml wody gazowanej
  • Kruszony lód

Sposób przygotowania:

  • Do szklanki wrzućcie limonkę i rozgniećcie ją tłuczkiem z moździerza.
  • Następnie dodajcie miętę, maliny i cukier i ponownie wszystko rozgniećcie.
  • Dosypcie kruszony lód i zalejcie całość rumem i wodą.
  • Wymieszajcie i gotowe.
Smacznego :)

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background