Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
100 gramów zielonej fasolki szparagowej Poltino
2 jajka przepiórcze
2 jajka kurze
1 ząbek czosnku
1 mała cebula
pół łyżeczki mielonej słodkie papryki
sól
pieprz
2 gałązki tymianku
1 łyżka masła
2 jajka przepiórcze
2 jajka kurze
1 ząbek czosnku
1 mała cebula
pół łyżeczki mielonej słodkie papryki
sól
pieprz
2 gałązki tymianku
1 łyżka masła
Sposób przygotowania:
Na patelni rozgrzać masło. Następnie wrzucić drobno posiekaną cebulę i czosnek. Smażyć razem przez około 2 minuty. Dodać fasolkę szparagową i smażyć kolejne 3 minuty. Jajka rozkłócić w szklance, dodać mieloną słodką paprykę oraz sól i pieprz. Tak przygotowaną masę wylać na patelnię i lekko razem przemieszać. Na wierzch wyłożyć odrobine tymianku. Smażyć do momentu, aż omlet ładnie się zetnie.
Smacznego
Smacznego
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0