Pasta dyniowa na słodko do kanapek

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 2 opakowania dyni Poltino
  • 1 łyżka cynamonu
  • 3 łyżki cukru pudru
  • 200 gramów serka mascarpone

Sposób przygotowania:

  • Dynię wyjąć z opakowania i ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce.
  • Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 20 minut.
  • Następnie wyjąć i ostudzić.
  • Wrzucić do blendera, dodać cukier, serek mascarpone i cynamon.
  • Zblendować na jednolita masę.
  • Przełożyć do słoika i trzymać w lodówce.
  • Masa na kanapki gotowa.

Smacznego

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background