Pasta śniadaniowa z ciecierzycy i zielonego groszku

Czas przygotowania: 10 min
Czas gotowania: 10 min
Czas całkowity: 20 min
Ilość porcji: 4
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

1 opakowanie groszku Poltino
2 puszki ciecierzycy w zalewie
1 łyżka mielonej wędzonej papryki
200 gramów drobno tartego parmezanu
2 łyżki majonezu
1 łyżeczka pieprzu czarnego mielonego

Sposób przygotowania:

Do misy blendera wrzucić zielony groszek oraz ciecierzycę. Dodać zalewę z 1 puszki. Odstawić na około 20 minut. Po tym czasie dodać paprykę mieloną, tarty parmezan, majonez oraz mielony czarny pieprz. Całość blendować do uzyskania jednolitej masy. Przełożyć do miseczki i można smarować chleb lub wafelki ryżowe.
Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background