Pobudzający koktajl ze szpinaku i kiwi

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • Pół opakowania szpinaku mielonego Poltino
  • 2 owoce kiwi
  • 1 szklanka soku anansowego
  • Garść migdałów
  • 1 łyżka miodu
  • Pół pęczka mięty

Sposób przygotowania:

  • Kiwi obrać.
  • Szpinak wrzucić do blendera i zalać sokiem anansowym.
  • Pozostawić na 15 minut.
  • Po tym czasie dodać migdały, kiwi oraz miętę i miód.
  • Całość zblendować na jednolitą masę i przelać do szklanek.
Smacznego
 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background