Racuchy z kalafiora

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie kalafiora Poltino
  • 1 szklanka mleka
  • 1 szklanka mąki kukurydzianej
  • 2 łyżeczki miodu
  • szczypta soli

Sposób przygotowania:

  • Kalafior ugotować.
  • Następnie odcedzić i ostudzić.
  • Wrzucić do miski, dodać mleko oraz miód.
  • Całość zblendować.
  • Na koniec dodać mąkę kukurydzianą i szczyptę soli.
  • Wymieszać.
  • Z masy wlewać na patelnie chochelką odrobinę ciasta i smażyć racuchy na złoty kolor z każdej strony.
Smacznego

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background