Śniadaniowy bowl truskawkowy na słodko

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

1 opakowanie truskawek Poltino
250 gramów jogurtu naturalnego
pół pęczka świeżej bazylii
2 łyżki płatków owsianych
1 łyżka wiórek kokosowych
1 łyżka miodu

Sposób przygotowania:

Do misy blednera wsypać truskawki i zalać je jogurtem naturalnym. Dodać lekko posiekaną bazylie oraz miód, wiórki kokosowe i płatki owsiane. Całość zblednować do uzyskania jednolitej masy. Gotową masę przelać do miski i udekorować truskawkami, odrobiną wiórek kokosowych i płatków owsianych.

Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background