Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
2 opakowania czarnej porzeczki Poltino
1 szklanka soku pomarańczowego
Pół szklanki gazowanej wody
2 łyżki miodu
1 łyżka suszonej bazylii
Garść świeżej mięty
1 szklanka soku pomarańczowego
Pół szklanki gazowanej wody
2 łyżki miodu
1 łyżka suszonej bazylii
Garść świeżej mięty
Sposób przygotowania:
Czarną porzeczkę wrzucić do misy blendera i dodać sok z pomarańczy oraz wodę gazowaną. Wrzucić miód oraz miętę i suszoną bazylię. Wszystko razem dokładnie zblednować. Gotową masę przelać do foremek na lody i wstawić na noc do zamrażalnika.
Smacznego :)
Smacznego :)
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0