Sorbet z czarnej porzeczki

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 2 opakowania czarnej porzeczki Poltino
  • 1 szklanka soku pomarańczowego
  • Pół szklanki gazowanej wody
  • 2 łyżki miodu
  • 1 łyżka suszonej bazylii
  • Garść świeżej mięty

Sposób przygotowania:

  • Czarną porzeczkę wrzucić do misy blendera i dodać sok z pomarańczy oraz wodę gazowaną.
  • Wrzucić miód oraz miętę i suszoną bazylię.
  • Wszystko razem dokładnie zblendować.
  • Gotową masę przelać do foremek na lody i wstawić na noc do zamrażalnika.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background