Sorbet z jagód

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie jagód Poltino
  • 60 gramów cukru pudru
  • Sok z 1 cytryny
  • Patyczki i formy do lodów

Sposób przygotowania:

  • Jagody wyjmij z zamrażalnika i zostaw na około 20 minut. Następnie zblenduj.
  • Do masy dodaj cukier puder oraz sok z cytryny.
  • Ponownie zblenduj.
  • Gotową masę przelej do foremek na lody i włóż patyczki.
  • Wstaw do zamrażalnika na noc.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background