Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
1 opakowanie zielonej fasolki szparagowej Poltino
pokrojone pomidory w puszce
1 cebula
1 czerwona papryka
1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki
Pieprz
Sól
Oliwa z oliwek
Sposób przygotowania:
Cebulę oraz paprykę pokroić w drobną kosteczkę. Następnie cebulę należy zeszklić na patelni z dwoma łyżkami oliwy z oliwek. Dodać paprykę i smażyć około 4 minut. Wrzucić fasolkę i smażyć kolejne 3 minuty. Na koniec dodać paprykę mielona słodką oraz pomidory wraz z zalewą. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać 3 szklanki wody i gotować, co jakiś czas mieszając, przez około 30 minut.
Smacznego
Smacznego
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0