Warstwowa granola z czarną porzeczką

Czas przygotowania: 15 min
Czas całkowity: 15 min
Ilość porcji: 2
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

Szklanka czarnej porzeczki Poltino
150 ml jogurtu naturalnego typu greckiego
Garść płatków owsianych
Garść orzechów włoskich
Garść pestek dyni
2 łyżki miodu
 

Sposób przygotowania:

Czarną porzeczkę wsypać do durszlaka i rozmrozić.
Płatki owsiane drobno posiekać razem z orzechami i pestkami dyni. Jogurt wymieszać z miodem. Do szklanki wrzucić część przygotowanej granoli, następnie nałożyć warstwę jogurtu i warstwę porzeczek. Powtarzać, aż szklanka się zapełni.

Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background