Nasze sprawdzone przepisy
Warstwowa granola z czarną porzeczką
Czas przygotowania: 15 min
Czas całkowity: 15 min
Ilość porcji: 2
Poltino Przepisy kulinarne 448
0
Składniki:
- Szklanka czarnej porzeczki Poltino
- 150 ml jogurtu naturalnego typu greckiego
- Garść płatków owsianych
- Garść orzechów włoskich
- Garść pestek dyni
- 2 łyżki miodu
Sposób przygotowania:
- Czarną porzeczkę wsypać do durszlaka i rozmrozić.
- Płatki owsiane drobno posiekać razem z orzechami i pestkami dyni.
- Jogurt wymieszać z miodem.
- Do szklanki wrzucić część przygotowanej granoli, następnie nałożyć warstwę jogurtu i warstwę porzeczek.
- Powtarzać, aż szklanka się zapełni.
Smacznego
Nasze
składniki
Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0