Warstwowa granola z czarną porzeczką

Czas przygotowania: 15 min
Czas całkowity: 15 min
Ilość porcji: 2
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • Szklanka czarnej porzeczki Poltino
  • 150 ml jogurtu naturalnego typu greckiego
  • Garść płatków owsianych
  • Garść orzechów włoskich
  • Garść pestek dyni
  • 2 łyżki miodu

Sposób przygotowania:

  • Czarną porzeczkę wsypać do durszlaka i rozmrozić.
  • Płatki owsiane drobno posiekać razem z orzechami i pestkami dyni.
  • Jogurt wymieszać z miodem.
  • Do szklanki wrzucić część przygotowanej granoli, następnie nałożyć warstwę jogurtu i warstwę porzeczek.
  • Powtarzać, aż szklanka się zapełni.

Smacznego
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background