Warzywny koktajl na zielono

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

1 opakowanie szpinaku Poltino
1 duży seler naciowy
pęczek natki pietruszki
połowa pęczka koperku
1 awokado
1 duży ogórek zielony
1 cytryna
1,5 szklanki wody mineralnej
pół pęczka szczypiorku
pół łyżeczki mielonej wędzonej papryki
szczypta soli

Sposób przygotowania:

Awokado i zielonego ogórka obrać i drobno pokroić. Do misy blednera wrzucić szpinak i zalać go sokiem z cytryny oraz wodą mineralną. Zostawić na około 15 minut. Po tym czasie dodać pokrojone awokado, mieloną wędzoną paprykę, drobno posiekany koperek, natkę oraz szczypiorek i seler naciowym, Całość dopełnić szczyptą soli. Zblendować do uzyskania jednolitej konsystencji. Koktajl gotowy.
Smacznego
 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background