Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
- 200 gramów szpinaku Poltino
- Pół szklanki zielonego groszku Poltino
- 2 szklanki soku anansowego
- 1 łyżeczka drobno startego świeżego imbiru
- Sok wyciśnięty z całej cytryny
- Sok wyciśnięty z całej limonki
- Szczypta soli
- 1 łyżka płynnego miodu
Sposób przygotowania:
- Do blendera włożyć szpinak i groszek.
- Całość zalać sokiem anansowym i zostawić na około 30 minut.
- Po tym czasie dodać starty imbir, sok z cytryny i limonki oraz sól i miód.
- Całość dokładnie zblendować.
- Gotowy koktajl wstawić na dwie godziny do lodówki.
- Po tym czasie, można cieszyć się jego pysznym smakiem i dobroczynnym wpływem na nasze zdrowie.
Smacznego :)
Nasze
składniki
Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0