Zupa jagodowa na ochłodę

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 2 opakowania jagód Poltino
  • 500 ml śmietany kremówki
  • 2 łyżki miodu
  • Garść świeżej mięty
  • Szczypta soli
  • Łyżeczka koncentratu malinowego
  • Szczypta pieprzu

Sposób przygotowania:

  • Jagody wrzucić do misy blendera i zalać je śmietanką kremówką.
  • Dodać miód, świeżą mięte oraz koncentrat malinowy, sól i pieprz.
  • Całość dokładnie zblendować.
  • Nasza zupa jest gotowa. Pozostaje tylko rozlać ją do miseczek.

Smacznego :)

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background