Zupa na zimno z awokado i szpinaku

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie szpinaku Poltino
  • 3 miękkie owoce awokado
  • pęczek koperku
  • 1,5 litra bulionu warzywnego
  • sok z 2 limonek
  • pieprz
  • sól

Sposób przygotowania:

  • Bulion podgrzać i wrzucić do niego szpinak.
  • Ugotować do miękkości.
  • Następnie ostudzić.
  • Dodać obrane awokado oraz drobno posiekany koperek.
  • Całość zblendować na jednolitą masę.
  • Wlać sok z limonki, wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Smacznego
 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background