Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
Pół awokado
Półtorej szklanki makaronu razowego penne
6 – 7 różyczek brokułów
Pół szklanki zielonego groszku
Pół szklanki fasolki szparagowej
Garść orzeszków pinii
Sól
Pieprz
1 łyżka oliwy z oliwek
Półtorej szklanki makaronu razowego penne
6 – 7 różyczek brokułów
Pół szklanki zielonego groszku
Pół szklanki fasolki szparagowej
Garść orzeszków pinii
Sól
Pieprz
1 łyżka oliwy z oliwek
Sposób przygotowania:
Makaron ugotować al dente, według instrukcji na opakowaniu.
Brokuły, groszek i fasolkę ugotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie.
Awokado obrać i pokroić w kostkę.
Ugotowane warzywa wymieszać z makaronem i awokado. Polać całość oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem, posypać orzeszkami pinii.
Smacznego :)
Brokuły, groszek i fasolkę ugotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie.
Awokado obrać i pokroić w kostkę.
Ugotowane warzywa wymieszać z makaronem i awokado. Polać całość oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem, posypać orzeszkami pinii.
Smacznego :)
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0