Sałatka owocowa z fetą

Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 5 min
Czas całkowity: 10 min
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

Pół arbuza
2 łyżki malin Poltino
2 łyżki czarnych jagód Poltino
1 mango
Garść białych winogron
Garść pestek dyni
150 gramów sera feta
2 łyżki miodu
Sok z połowy cytryny
 

Sposób przygotowania:

Mango obrać i pokroić w kosteczkę. Arbuza również pokroić w kosteczkę. Maliny i czarne jagody rozmrozić i wrzucić do miski razem z mango, arbuzem i winogronami. Ser feta pokroić w kosteczkę i dodać do owoców. Całość posypać pestkami dyni i oblać wymieszanym sokiem z cytryny i miodu. Wymieszać.
Smacznego.
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background