Szybkie mini tarty z jagodami

Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 10 min
Czas całkowity: 15 min
Ilość porcji: 4
Kalorii: 576.125 kcal na porcję kcal
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
  • 1 opakowanie jagód Poltino
  • 1 opakowanie serka mascarpone
  • 1 opakowanie cukru waniliowego
  • Dżem jagodowy

Sposób przygotowania:

  • Jagody rozmrozić.
  • Serek mascarpone wymieszać z cukrem waniliowym i wyłożyć na dno babeczek.
  • Na mascarpone wyłożyć dżem jagodowy, a na wierzch ułożyć jagody Poltino.
Smacznego

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background