Nasze sprawdzone przepisy
Szybkie mini tarty z jagodami
Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 10 min
Czas całkowity: 15 min
Ilość porcji: 4
Kalorii: 576.125 kcal na porcję kcal
Poltino Przepisy kulinarne 116
0
Składniki:
- 1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
- 1 opakowanie jagód Poltino
- 1 opakowanie serka mascarpone
- 1 opakowanie cukru waniliowego
- Dżem jagodowy
Sposób przygotowania:
- Jagody rozmrozić.
- Serek mascarpone wymieszać z cukrem waniliowym i wyłożyć na dno babeczek.
- Na mascarpone wyłożyć dżem jagodowy, a na wierzch ułożyć jagody Poltino.
Nasze
składniki
Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0