Nasze sprawdzone przepisy
Szybkie mini tarty z jagodami
Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 10 min
Czas całkowity: 15 min
Poltino Przepisy kulinarne 28
0
Składniki:
1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
1 opakowanie jagód Poltino
1 opakowanie serka mascarpone
1 opakowanie cukru waniliowego
Dżem jagodowy
1 opakowanie jagód Poltino
1 opakowanie serka mascarpone
1 opakowanie cukru waniliowego
Dżem jagodowy
Sposób przygotowania:
Jagody rozmrozić. Serek mascarpone wymieszać z cukrem waniliowym i wyłożyć na dno babeczek. Na mascarpone wyłożyć dżem jagodowy, a na wierzch ułożyć jagody Poltino.
Smacznego.
Smacznego.
Nasze
składniki
Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0