Szybkie mini tarty z jagodami

Czas przygotowania: 5 min
Czas gotowania: 10 min
Czas całkowity: 15 min
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

1 opakowanie gotowych kruchych babeczek
1 opakowanie jagód Poltino
1 opakowanie serka mascarpone
1 opakowanie cukru waniliowego
Dżem jagodowy
 

Sposób przygotowania:

Jagody rozmrozić. Serek mascarpone wymieszać z cukrem waniliowym i wyłożyć na dno babeczek. Na mascarpone wyłożyć dżem jagodowy, a na wierzch ułożyć jagody Poltino.
Smacznego.
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background