Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
1 opakowanie fasolki szparagowej zielonej Poltino
150 gramów tartego sera żółtego
3 łyżki masła
4 łyżki bułki tartej
4 łyżki prażonej cebulki
150 gramów tartego sera żółtego
3 łyżki masła
4 łyżki bułki tartej
4 łyżki prażonej cebulki
Sposób przygotowania:
Fasolkę wrzucić do naczynia żaroodpornego. Posypać startym, żółtym serem.
Na patelni rozpuścić masło i zrumienić bułkę tartą. Następnie posypać nią fasolkę z serem. Na wierzch wysypać cebulkę prażoną.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec całość około 15 – 20 minut.
Smacznego :)
Na patelni rozpuścić masło i zrumienić bułkę tartą. Następnie posypać nią fasolkę z serem. Na wierzch wysypać cebulkę prażoną.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i piec całość około 15 – 20 minut.
Smacznego :)
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0