Makaron fusilli z dynią, rozmarynem i serem brie

0

Składniki:

1 opakowanie dyni w kostce Poltino
9 igiełek rozmarynu
150 gramów sera typu brie
2 szklanki makaronu fusilli
Pół łyżeczki mielonej ostrej papryki
Sól
Pieprz
2 łyżki oleju
 

Sposób przygotowania:

Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu.

Na patelni rozgrzać olej i wrzucić dynię. Po 5 minutach dodać pokrojony ser brie i energicznie mieszając, doprowadzić do rozpuszczenia. Dodać rozmaryn. Gotować około 3 minut. Następnie wrzucić makaron i doprawić mieloną ostrą paprykę oraz solą i pieprzem. Całość wymieszać.

Smacznego :)

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.