Sałatka z brokułem, czerwoną cebula i kozim serem

0

Składniki:

1 opakowanie brokułów Poltino
1 czerwona cebula
Sok z połowy cytryny
150 gramów sera koziego
2 łyżki jogurtu greckiego
1 łyżeczka pieprzu ziołowego
sól
 

Sposób przygotowania:

Brokuły ugotować w osolonej wodzie i ostudzić.

Cebulę pokroić w kosteczkę i zalać sokiem z cytryny. Odstawić na 15 minut do lodówki.

Ser kozi pokroić w mniejsze kawałki.

Do miski wrzucić brokuły, ser kozi oraz zamarynowaną cebulę. Całość polać dwoma łyżkami jogurtu greckiego oraz doprawić solą i pieprzem ziołowym. Wymieszać.

Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.