Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
- 1 opakowanie buraczków puree Poltino
- Pół opakowania malin Poltino
- 1 opakowanie galaretki malinowej
- 1 łyżka sezamu
- Natka pietruszki do dekoracji
Sposób przygotowania:
- Buraczki podsmażcie na patelni z odrobiną masła. Następnie ostudźcie.
- Wrzućcie do blendera razem z malinami i rozpuszczoną w 2 łyżkach gorącej wody galaretką.
- Zblendujcie.
- Z powstałej masy twórzcie roladki w kształcie truskawek.
- Gotowe ułóżcie na talerzu i posypcie sezamem.
- Na czubku każdej truskawki włóżcie troszkę natki pietruszki.
Nasze
składniki
Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0