Kuskus z kalafiora z granatem

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie kalafiora Poltino
  • Połowa owocu granatu
  • 2 łyżki świeżego poszatkowanego koperku
  • 2 łyżki świeżej poszatkowanej natki pietruszki
  • Sok z 1 limonki
  • Sól
  • Pieprz

Sposób przygotowania:

  • Kalafior włożyć do misy blendera i rozdrobnić na kaszkę, przypominającą kuskus.
  • Masę przełożyć do miski i wstawić na 2 minuty do kuchenki mikrofalowej. Ostudzić i odcisną na tetrze z nadmiaru wody.
  • Przełożyć do miski.
  • Dodać pestki z połowy owocu granatu, natkę pietruszki, koperek oraz sok z limonki.
  • Wymieszać.
  • Doprawić do smaku sola i pieprzem.
Smacznego :)

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background