Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
1 opakowanie kalafiora Poltino
Połowa owocu granatu
2 łyżki świeżego poszatkowanego koperku
2 łyżki świeżej poszatkowanej natki pietruszki
Sok z 1 limonki
Sól
Pieprz
Połowa owocu granatu
2 łyżki świeżego poszatkowanego koperku
2 łyżki świeżej poszatkowanej natki pietruszki
Sok z 1 limonki
Sól
Pieprz
Sposób przygotowania:
Kalafior włożyć do misy blendera i rozdrobnić na kaszkę, przypominającą kuskus. Masę przełożyć do miski i wstawić na 2 minuty do kuchenki mikrofalowej. Ostudzić i odcisną na tetrze z nadmiaru wody. Przełożyć do miski.
Dodać pestki z połowy owocu granatu, natkę pietruszki, koperek oraz sok z limonki. Wymieszać. Doprawić do smaku sola i pieprzem.
Smacznego :)
Dodać pestki z połowy owocu granatu, natkę pietruszki, koperek oraz sok z limonki. Wymieszać. Doprawić do smaku sola i pieprzem.
Smacznego :)
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0