Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
- 1 opakowanie kalafiora Poltino
- Połowa owocu granatu
- 2 łyżki świeżego poszatkowanego koperku
- 2 łyżki świeżej poszatkowanej natki pietruszki
- Sok z 1 limonki
- Sól
- Pieprz
Sposób przygotowania:
- Kalafior włożyć do misy blendera i rozdrobnić na kaszkę, przypominającą kuskus.
- Masę przełożyć do miski i wstawić na 2 minuty do kuchenki mikrofalowej. Ostudzić i odcisną na tetrze z nadmiaru wody.
- Przełożyć do miski.
- Dodać pestki z połowy owocu granatu, natkę pietruszki, koperek oraz sok z limonki.
- Wymieszać.
- Doprawić do smaku sola i pieprzem.
Nasze
składniki
Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0