Nasze sprawdzone przepisy
Składniki:
1 opakowanie marchwi mini Poltino
2 łyżki masła
2 łyżki miodu
Garść listków tymianku
sól
2 łyżki masła
2 łyżki miodu
Garść listków tymianku
sól
Sposób przygotowania:
Marchewkę ugotować al dente w osolonej wodzie. W rondelku rozpuścić masło z miodem i tymiankiem.
Tak przygotowaną glazurą, zalać i wymieszać marchewki w naczyniu żaroodpornym.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na około 6 minut.
Smacznego :)
Tak przygotowaną glazurą, zalać i wymieszać marchewki w naczyniu żaroodpornym.
Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na około 6 minut.
Smacznego :)
Nasze
składniki

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?
Dodaj zdjęcia
Komentarze 0