Mocno serowe babeczki śniadaniowe ze szpinakiem

Czas przygotowania: 10 min
Czas gotowania: 15 min
Czas całkowity: 25 min
Ilość porcji: 8
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 opakowanie szpinaku Poltino
  • 200 gramów tartego sera mozzarella
  • 3 jajka
  • 1 cebula
  • 150 gramów serka śmietankowego z ziołami

Sposób przygotowania:

Do miski wrzucić szpinak i odczekać jakieś 15 minut. Odsączyć z nadmiaru wody i dodać jajka, śmietanę oraz ser mozzarella, drobno posiekaną cebulę oraz serek śmietankowy. Całość zmiksować. Gotowe ciasto przelać do formy na babeczki. Piec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni.
Smacznego
 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background