Pyszna sałatka z zieloną fasolką szparagową i kaszą

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 300 gramów kaszy jęczmiennej
  • 1 opakowanie fasolki zielonej Poltino
  • Sok z 1 cytryny
  • Pół pęczka koperku
  • Sól
  • Pieprz ziołowy

Sposób przygotowania:

  • Kaszę jęczmienną ugotować według instrukcji na opakowaniu.
  • Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i dodać do kaszy.
  • Dodać drobno posiekany koperek, sok z 1 cytryny.
  • Wymieszać.
  • Doprawić do smaku solą i pieprzem ziołowym.
Smacznego 

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background