Makaron na szybko z fasolką szparagową i zielonym groszkiem.

Czas przygotowania: 15 min
Czas gotowania: 20 min
Czas całkowity: 35 min
Ilość porcji: 4
Przepisy kulinarne
0

Składniki:

Pół opakowania zielonego groszku Poltino
1 opakowanie zielonej fasolki szparagowej Poltino
1 opakowanie makaronu typu penne
Pół pęczka świeżego tymianku
4 łyżki oliwy z oliwek
Pół łyżeczki pieprzu
 

Sposób przygotowania:

Groszek oraz zieloną fasolkę ugotować do miękkości.

Makaron ugotować al dente według instrukcji na opakowaniu producenta.

W szklance wymieszać oliwę z oliwek oraz pieprz, sól i drobno posiekaną kolendrę.

Ugotowany makaron wraz z groszkiem i fasolką wrzucić do miski i zalać oliwą z oliwek z przyprawami.

Całość wymieszać i przekładać na talerze.

Smacznego.
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background