Pasta śniadaniowa z zielonego groszku

Przepisy kulinarne
0

Składniki:

  • 1 szklanka zielonego groszku Poltino
  • 2 łyżki posiekanego koperku
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżka oliwy z oliwek
  • 2 łyżki sera feta
  • Sól i pieprz

Sposób przygotowania:

  • Groszek wrzuć do wrzącej, gotującej się i osolonej wody. Gotuj przez około 8 minut.
  • Odcedź i przelej zimna wodą.
  • Wrzuć do misy blendera i dodaj natkę pietruszki, koperek, ser feta oraz oliwę z oliwek.
  • Zblenduj do uzyskania jednolitej masy.
  • Dosól i dopieprz do smaku.
Smacznego :)
 

Nasze
składniki

Brukselki - background

Również wykonałeś tę potrawę
i chcesz podzielić się z nami swoim dziełem?

Dodaj zdjęcia
Przeciągnij i upuść tutaj zdjęcia lub kliknij aby wybrać.

Komentarze 0

Nie dodano jeszcze żadnych opinii.
Brokuły - background Pomidory z bazylią - background Pomidor - background